Systeemeisen

Voor je begint kun je een aantal zaken controleren om zorg te dragen voor een juiste werking van TriFact365. In sommige gevallen is het wellicht verstandig te overleggen met de beheerder van jouw administratie of met de systeembeheerder van de organisatie.

De pc dient te beschikken over een actuele webbrowser (Firefox, Chrome, Safari, Internet Explorer).

De schermresolutie kan het beste worden ingesteld op een minimale resolutie van 1600x900px (standaard 17-inch beeldscherm). Bij kleinere schermen en resoluties zal de webapplicatie niet helemaal op het scherm passen en moet worden ‘gescrolld’.

De netwerkbeveiliging (bijvoorbeeld de firewall) dient communicatie over poort 443 toe te staan ten behoeve van Secured Sockets Layer (SSL) verkeer. Dit is eigenlijk altijd het geval. Om documenten te raadplegen heb je geen additionele software nodig. Als je documenten in de juiste layout wilt inzien dan kun je het rapport wegschrijven in PDF-formaat. In dat geval heb je Adobe Acrobat Reader nodig. Deze software is gratis te verkrijgen op de website van Adobe.

Omdat het systeem uitsluitend via een internetbrowser te gebruiken is, is het systeem afhankelijk van de typische kenmerken van de internetbrowser. Het kan dus zijn dat het systeem niet altijd zo werkt als je gewend bent bij andere applicaties.

Updated on 01/09/17