Systeemeisen

Voor je begint kun je een aantal zaken controleren om zorg te dragen voor een juiste werking van TriFact365. In sommige gevallen is het wellicht verstandig te overleggen met de beheerder van jouw administratie of met de systeembeheerder van de organisatie.

Internetbrowser
De pc dient te beschikken over een actuele webbrowser. TriFact365 is minimaal te gebruiken met de nieuwste versies van Chrome, Edge, Firefox en Safari.

Let op: Sinds 1 januari 2020 wordt Internet Explorer niet meer ondersteund door TriFact365.

Omdat het systeem uitsluitend via een internetbrowser te gebruiken is, is het systeem afhankelijk van de typische kenmerken van de internetbrowser. Het kan dus zijn dat het systeem niet altijd zo werkt als je gewend bent bij andere applicaties.

Schermresolutie
De schermresolutie kan het beste worden ingesteld op een minimale resolutie van 1600x900px (standaard 17-inch beeldscherm). Bij kleinere schermen en resoluties zal de webapplicatie niet helemaal op het scherm passen en moet worden ‘gescrold’ of in de browser worden uitgezoomd.

Scanner
Indien je papieren facturen wilt scannen en uploaden in TriFact365, adviseren wij minimaal 200 DPI te gebruiken. Daarnaast is het handig als de scanner e-mails kan verzenden, zodat gescande facturen direct naar TriFact365 verstuurd kunnen worden.

Netwerkbeveiliging
De netwerkbeveiliging (bijvoorbeeld de firewall) dient communicatie over poort 443 toe te staan ten behoeve van Secured Sockets Layer (SSL) verkeer. Dit is eigenlijk altijd het geval. Om documenten te raadplegen heb je geen additionele software nodig. Als je documenten in de juiste layout wilt inzien dan kun je het rapport wegschrijven in PDF-formaat. In dat geval heb je Adobe Acrobat Reader nodig. Deze software is gratis te verkrijgen op de website van Adobe.

Updated on 31/01/20