Tarieven

Tarieven voor ondernemers

Met onze variabele abonnementen voor ondernemers (Brons, Zilver, Goud) kun je al starten vanaf € 0,99 per maand. Klik hier voor de tarieven voor ondernemers.

Tarieven voor accountants

Met ons speciale accountantsabonnement kun je al starten vanaf € 2,50 per administratie per maand. Koppel meer administraties aan TriFact365 en ontvang hoge kortingen per extra administratie. Klik hier voor de tarieven voor accountants.

Tarieven voor API

Op zoek naar een API die realtime PDF-facturen converteert naar UBL of XML? Ook kun je onze herkenningsalgoritmen integreren in jouw eigen (ERP-)software. Klik hier voor de tarieven voor de API.

Updated on 26/09/17