1. Home
  2. Nieuwe functies
  3. Transitorisch boeken (Twinfield)
  1. Home
  2. Boekhoudpakketten
  3. Twinfield
  4. Transitorisch boeken (Twinfield)

Transitorisch boeken (Twinfield)

Wanneer je gekoppeld bent met Twinfield, kun je boekingen ook over meerdere periodes verspreiden. LET OP: Hiervoor zijn aanvullende instellingen vereist in TriFact365.

1. Ga naar Instellingen > Administraties > Vergrootglas.
  2. Selecteer hier een standaard grootboekrekening dat moet worden gebruikt bij transitorische boekingen.

Wanneer bovenstaande instellingen gereed zijn, kun je boekingen spreiden over meerdere periodes in TriFact365.

STAP 1:
Ga naar het scherm ‘Controleren en verwerken’ en vink ‘Transitorische boeking’ aan. Er verschijnen nu extra velden op de bovenste regel.

STAP 2:
Vul in de velden ‘Vanaf’ en ‘T/m’ de datum van de betreffende periode in. TriFact365 zet het automatisch om in de juist periode. Hierna kun je de boeking verzenden.

Updated on 13/09/18