1. Home
  2. Boekhoudpakketten
  3. Twinfield
  4. Transitorisch boeken (Twinfield)

Transitorisch boeken (Twinfield)

Wanneer je gekoppeld bent met Twinfield, kun je boekingen ook over meerdere periodes verspreiden. LET OP: Hiervoor zijn aanvullende instellingen vereist in TriFact365.

1. Ga naar Instellingen > Administraties > Vergrootglas.
  2. Selecteer hier een standaard grootboekrekening dat moet worden gebruikt bij transitorische boekingen.

Wanneer bovenstaande instellingen gereed zijn, kun je boekingen spreiden over meerdere periodes in TriFact365.

STAP 1:
Ga naar het scherm ‘Controleren en verwerken’ en vink ‘Transitorische boeking’ aan. Er verschijnen nu extra velden op de bovenste regel.

STAP 2:
Vul in de velden ‘Vanaf’ en ‘T/m’ de datum van de betreffende periode in. TriFact365 zet het automatisch om in de juist periode. Hierna kun je de boeking verzenden.