1. Home
  2. Boekhoudpakketten
  3. Twinfield
  4. Facturen opvragen vanuit Twinfield

Facturen opvragen vanuit Twinfield

Document imaging instellen voor inkoopfacturen
In Twinfield ga je naar ‘Instellingen’ > ‘Administratie-instellingen’ > ‘Dagboeken’. Selecteer vervolgens inkoopfactuur. Vul bij Document imaging de volgende informatie toe:

• Naam: Factuur bekijken
  • Link: https://portal.trifact365.nl/Invoice/Lookup?office=000&transactionNumber=$TransactionNumber$&type=1

LET OP: In plaats van ‘000’ moet de administratiecode worden ingevuld.

Document imaging instellen voor verkoopfacturen
In Twinfield ga je naar ‘Instellingen’ > ‘Administratie-instellingen’ > ‘Dagboeken’. Selecteer vervolgens verkoopfactuur. Vul bij Document imaging de volgende informatie toe:

• Naam: Factuur bekijken
  • Link: https://portal.trifact365.nl/Invoice/Lookup?office=000&transactionNumber=$TransactionNumber$&type=2

LET OP: In plaats van ‘000’ moet de administratiecode worden ingevuld.

LET OP

Om bovenstaande functies te kunnen gebruiken heeft de gebruiker in TriFact365 beheerder- of archiefrechten nodig. Heb je geen toegang tot de dagboeken? Neem dan contact op met Twinfield om document imaging in te stellen.

Updated on 18/04/19