1. Home
  2. Boekhoudpakketten
  3. Twinfield
  4. Twinfield-koppeling migreren naar OAuth

Twinfield-koppeling migreren naar OAuth

Melding op het dashboard

Er zijn koppelingen die vernieuwd moeten worden

Sinds 10 juli 2018 is de manier van koppelen met Twinfield veranderd. Via een zogeheten OAuth-koppeling maken wij nu verbinding met Twinfield. Wanneer je voor 10 juli 2018 een koppeling met Twinfield hebt gelegd, dien je deze eenmalig te migreren.

1. Ga naar het Tandwieltje > Koppelingen of klik op de gele melding in het dashboard.
  2. Klik op Migreer naar OAuth achter de Twinfield-koppeling(en) en klik vervolgens op de knop Migreren.
  3. Je wordt nu naar Twinfield geleid. Vul hier je inloggegevens in en geef TriFact365 vervolgens toestemming om met jouw Twinfield-omgeving te koppelen.
    LET OP: Vink alle vakjes aan!
  4. Je wordt weer naar TriFact365 geleid. De koppeling is nu vernieuwd.

LET OP: Zorg dat de gebruiker waarmee je inlogt in Twinfield om de koppeling te vernieuwen voldoende rechten heeft. Anders kan het zijn dat administraties na het vernieuwen van de koppeling in TriFact365 niet meer werken.

Updated on 01/11/18