1. Home
  2. Aanleveren, uploaden en archiveren
  3. Uploaden via de mobiele app
  1. Home
  2. Mobiele app
  3. Uploaden via de mobiele app

Uploaden via de mobiele app

Via de mobiele app kun je foto’s van bonnetjes maken en uploaden naar TriFact365.

Stap 1
Download de mobiele app (iOS en Android) en log in met je gebruikersnaam en wachtwoord (meer informatie).

Stap 2
Klik op ‘Uploaden’

Stap 3
Selecteer de administratie. Vervolgens kies je of je een foto wilt maken of een bestaande foto vanuit je galerij wilt uploaden.

Bonnetjes uploaden via de mobiele app

De mobiele app is ontworpen om bonnetjes te fotograferen. We adviseren daarom om papieren facturen in te scannen en te versturen via e-mail of te uploaden in de portal.

Stap 4
Snijd de foto bij indien nodig. Verplaats de hoeken/zijkanten tot de foto goed is bijgesneden. Klik vervolgens op ‘Bijsnijden’. De foto wordt nu geüpload naar TriFact365.

Wil je de foto niet bijsnijden? Dan kun je op ‘Overslaan’ klikken. Je kunt nu optioneel de bestandsnaam of een opmerking meegeven. Hierna wordt de foto verstuurd naar TriFact365.

Je krijgt vervolgens een melding wanneer de foto verstuurd is.

Stap 5
Ga in het beginscherm naar het menuknopje rechtsboven en klik op ‘Uploadhistorie’. Hier kun je zien welke foto’s jij als gebruiker hebt geüpload.

Je ziet daarnaast ook de administratie, datum en tijdstip.

LET OP: Deze uploadhistorie wordt lokaal opgeslagen. Wanneer je de app verwijdert, zal ook de uploadhistorie worden verwijderd.