1. Home
  2. Uploaden
  3. Uploaden via de portal

Uploaden via de portal

UBL-facturen uploaden

In de portal kun je alleen PDF-facturen uploaden. UBL-facturen kunnen worden geüpload via e-mail (zie ‘Uploaden via e-mail’ hieronder voor meer informatie)

Om te beginnen:
Klik op ‘Uploaden’ onder ‘Mijn Werkvoorraad’ of klik op ‘Upload’ boven in de blauwe menubalk.

Kies eerst de administratie waaraan je het document wil toevoegen.

Kies vervolgens om wat voor type document het gaat: inkoopfactuur of verkoopfactuur

Bevat dit document één factuur? Kies dan ‘Enkel boekingsstuk per PDF’. Bevat dit document meerdere facturen? Kies dan ‘Meerdere boekingsstukken per PDF’.

Upload hier het bestand en klik op ‘Klaar’ als de upload voltooid is.

Hierna komt de upload in de ‘Herkenning’ terecht. Wanneer de herkenning voltooid is wordt het document verplaatst naar ‘Splitsen’, ‘Autoriseren’ of ‘Controleren’, afhankelijk van hoe de werkstroom is ingericht.

Het bestand mag max. 20MB zijn.

Lees hier meer over uploaden via e-mail en mobiele app:

Updated on 08/08/17