1. Home
  2. Controleren
  3. Weergaveopties

Weergaveopties

In het scherm ‘Controleren en verwerken’ kun je verschillende weergaveopties instellen. Ga hiervoor naar ‘Weergaveopties’ rechtsboven onder de blauwe balk.

Kostenplaats, Project, Kostendrager
Afhankelijk van het boekhoudpakket waarmee je werkt, kun je dimensies aan- of uitvinken. Zo kun je eenvoudig dimensies verbergen op de boekingsregels als je deze niet gebruikt. Het veld ‘Omschrijving’ wordt automatisch vergroot.

Documentpositie
Daarnaast kun je ook kiezen of je de PDF-viewer links wilt weergeven. Standaard staat deze optie uit.

Boekingsregels onder het document
Per administratie kun je instellen om de boekingsregels onder het document te plaatsen. De boekingsregels worden over het gehele scherm geplaatst waarbij je kan werken met een groter omschrijvingsveld. Daarnaast raden wij aan om deze instelling aan te zetten wanneer je met meer dan drie dimensies wilt werken.

Updated on 14/06/18