1. Home
  2. Algemeen
  3. Werkvoorraad

Werkvoorraad

Het bovenste deel van het scherm bevat de zoekopties. Hiermee kunt u filteren door na selectie van een filter op de knop “zoeken” te klikken.

Het onderste deel van het scherm bevat de facturen in de werkvoorraad. Hier kun je sorteren op datum toegevoegd, administratie, type, document, status en boekingsnummer wanneer je op de kolomnaam klikt. Standaard wordt de nieuwste factuur bovenaan getoond.

Wanneer je op de status klikt kun je de betreffende handeling uitvoeren voor die factuur.

Aan de rechterkant kun je met behulp van het vergrootglas de factuur en aanvullende gegevens bekijken.

Met het PDF-icoontje kun je de factuur downloaden.

Zodra één of meerdere vakjes aan de linkerkant worden aangevinkt verschijnt automatisch een extra menu “Selectie bewerken”. De menu keuzes voor “Selectie bewerken” zijn:

• Type veranderenLees meer
  • SplitsenLees meer
  • SamenvoegenLees meer
  • Herstellen – Zet een factuur met de status Afgekeurd terug naar de status voordat de factuur werd afgekeurd.
  • Verwijderen – Verwijder de geselecteerde documenten in één keer.

LET OP

Het kan voorkomen dat een selectie van documenten een niet uitvoerbare handeling bevat. In dat geval wordt het onderstaande scherm getoond met in de laatste kolom “Uitvoerbaar” bij minimaal 1 van de regels “Nee”. Dit betekent dat voor dit geselecteerde document de geselecteerde bewerking niet kan worden uitgevoerd. Als nu op “Uitvoeren” wordt geklikt dan zal de bewerking alleen worden uitgevoerd voor de documenten die in de kolom Uitvoerbaar met “Ja” zijn aangeduid.

Updated on 29/03/19